Ολοκλήρωση εργασιών στο αποχετευτικό δίκτυο Κολοκυνθούς – Μεσοποταμίας

11 June 2020

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κολοκυνθούς και της Μεσοποταμίας επιλύθηκε με την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών εργασιών στο αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής που εκτέλεσε η ΔΕΥΑ Καστοριάς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις οικίες και των δύο οικισμών να συνδεθούν σε αυτό.

Το έργο περιελάμβανε τοποθέτηση σωληνών σε μήκος 1300 μέτρων στον οικισμό της Κολοκυνθούς – με ταυτόχρονη αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση των δρόμων - και δημιουργία νέου, σύγχρονου αντλιοστασίου στη Μεσοποταμία, το οποίο ήδη συνδέθηκε στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και το αμέσως επόμενο διάστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Με το έργο αυτό, τα λύματα και των δύο οικισμών διοχετεύονται πλέον στον Βιολογικό Σταθμό Καστοριάς, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επί σειρά ετών ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής, που έχουν στη διάθεση τους τις απαραίτητες υποδομές.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο 2019, με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αναρτήσεις Διαύγεια

Σημεία Εξυπηρέτησης

Σημεία Εξυπηρέτησης

Δήλωση Βλάβης

Δήλωση Βλάβης

Δήμος Καστοριάς

logo kastoria transparent

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στην Ηλεκτρονική Έκδοση των νέων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

αμεση επικοινωνια

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας .

Συνδεθείτε μαζι μας

Μπορείτε να δείτε τις νεώτερες δημοσιεύσεις μας στο Facebook, Twitter και μέσω Rss Feeds